Maldives

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Maldives

Продаје се некретнина на Малдивима

Малдиви су тропска земља у Индијском океану састављена од 26 прстенастих атола формираних од више од 1000 острва кораља. Ова острва позната су по плажама, плавим воденим лагунама и дугим коралним гребенима. Мале је главни град и најнасељенији град, који се традиционално назива Краљево острво по својој централној локацији.

Ако сте заинтересовани за куповину некретнине на продају на Малдивима, требали бисте знати да овде можете чак купити или унајмити читаво острво. Малдивима не недостају кораљна острва. Постоји укупно 1192 острва и простире се на 35 000 квадратних километара што земљу Индијског океана чини једном од најразноликијих на свету. Мање од 200 од тих острва је насељено и док је главни град, Мале је гушће насељен од Менхетна, остатак је углавном савршен поглед за слике равног песка са кораљима, палмама и плавим морем.

Туризам је главни извор прихода Малдива и земља је освојила тржиште медених месеци и одмора на високом нивоу. Историјски гледано, влада је спроводила политику која је испоручила територије предузећима која су одлучна да граде одмаралишта и хотеле, а сада острва додељује групама заинтересованих хотела на 50-годишњи најам.

На Малдивима тренутно има 126 летовалишта, али је некретнина на продају на Малдивима и даље ретка.

Заузетост у хотелима на Малдивима износи око 60-80%, а РевПар (приход по соби) три пута је већи од било које друге азијске дестинације, па је потражња за довршеним локацијама велика. Већина некретнина на продају на Малдивима, посебно хотели на продају, купљени су у року од две недеље, али за одредиште таквог успеха Малдиви су у последње време доживели врло мали раст.

  •  
    Пресељење на Малдиве. Емигранти и живе на Малдивима

        Кад помислимо на места где желимо потпуно да побегнемо од околне стварности и свакодневнице, они нам одмах падају на памет: Малдиви. Без икакве сумње представљају крајњу опуштеност у колективној машти. Рајске плаже, кристално чисто море ... идеално за оне који желе уживати у спокоју и љ ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 36530

Prodaja Засебна кућа, Maldives, Male, Male, center

Reserved negotiation
Prodaja
Засебна кућа

148 m²
Прекрасна самостојећа кућа на продају лоша
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB